Min underbara vän

Var den du är
Jag begär inger mer
Var dig själv
För det är så jag vill ha dig
Stå för den du är
För du är den du är
Du är min vän
Nu och föralltid
 
 
 

Måndagskväll

Slutade kl 4 idag och kom hem kl 5, en lång och jobbig dag!! Är väldigt trött å slö och vill sova, men har prov på fredag så behöver öva men är så trött så ja orkar inte. Men ja ska i alla fall kolla över det, så får ja pluggga mer i morgon.
I kväll blir det att se på farmen och se på ullared!! Sen blir det att lägga sig! Ha en bra kväll <3
 
En mörk bild tyvärr :/

Måndag

Måndag och kl är 12:40 och nästa lektion börjar kl 13:00 med Ewa. Idag är en sådan dag som jag inte riktigt vet hur jag har det, alltså ja vet inte vart mina känslor är. Allt är bara förvirrande.. Saknar mina vänner och en speciel kille. Jag önskar ja träffar han snart men det kan ju dröja eftersom vi bor långt bort ifrån varandra. Mina tanker kommer och går om dig och mig. Ibland vill ja ha dig här och bara hålla om dig och ibland vill ja bara vara för mig själv och gömma mig i ett hörn och inte komma fram. Varför ska allt vara så jobbigt för?! Varför ska det finnas så många val att välja på? Såna har dagar blir det mycket musik, just nu är det Stiftelsen!!
Blir nog ett inlägg senare idag, men ha det så bra så länge <3
 
 
Bjuder på denna bilden!!
 
 
 
 
 
 

Jag är som jag är!!

Om du går upp i vikt, snackas det. Om du går ner i vikt, snackas det. Om du säger vad du tycker, snackas det. Vad du än gör så kommer vissa människor att kritisera dig. Jag är stolt för den jag är! Jag är ju Skapad av mina föräldrar, formad av livet, så jag är den jag är. Det är inte mitt val om du gillar mig eller inte. Jag är precis som jag är och jag trivs med det!!
 
 
Blir en lugnt och mysig hemma kväll idag, i morgon blir det att plugga till prov och plugga in teori.. Blir att övningsköra med pappa i morgon oxå. I morgon kväll blir det att åka till min ena moster och fira henne, hon har blivit 50 år!!! Hurra hurrra!! :D
 
 
 
En gammal bild, bjuder på den :P <3

Att fundera över

Ingen vet hur jag mår eller hur jag känner, ingen vet vad som är bäst för mig. Ingen vet vad jag tycker och tänker, ingen mer än jag själv. Fast det är många andra som tror att dom vet allt det här om mig!!
 
Rykten på rykten ... Rykten sprider sig fort, jag förstår inte varför man ska snacka strunt/skit om andra!! Är det att man inte gillar personen eller är det så enkelt att det är avundsjuka?! Det är svårt att veta, det kanske är personligt varför vissa gör som dom gör... Jag kan ju bara utgå från mig själv, hur jag är och hur jag gör. Jag tycker inte om när jag ser att någon annan snackar skit om en annan person! Har man något problem med en person eller om man stör sig på något en person gör, gå då till personen och berätta det så att personen får reda på det och kanske kan ändra på sig. Det är i alla fall snällare att gå till personen själv och säga vad man tycker!!! Alla gör vi våra misstag, så är det bara. Men man kan lära sig av sina misstag oxå. Så tänk på att behandla andra som du vill bli behandlad själv. <3
 

En anorlunda dag

Vaknade kl 6 av alarmet på mobilen idag, men det var inte så roligt att gå upp. Fick reda på att min mentor inte skulle komma till skolan idag heller så att lektionen var inställd. Så att jag skulle ha min engelska lektion på 50 minuter och sen ha håltimme till kvart i 1... Inte så roligt men skolka det tänker jag inte göra så jag fick gå upp å göra mig klar och gå till bussen. Bussen var ca 10 minuter sen, den ska vara i falköping ca halv 8, vi var i falköping ca 7:40. Men vad gör det att bussen är sen inte mycket men det duma var att busschauffören inte körde där han skulle. Bussen ska till ållebergsgymnasiet och sen vidare till åsarp, men icke sa nicke han åkte den gamla vägen och vi sa till han att han kört fel men det hade han inte enligt han!!! Så vi fick gå från centrum till skolan!! Sen när ja väl kom till skolan fick ja reda på att vi skulle ha en lektion kl kvart i ett, så hade lite tur i oturen.
Har hjälpt mamma med disken idag, hon blev chockad!!! Nyss så hjälpte jag pappa med renoveringen i finarummet. Det börjar arta sig, men mycket var, gips skivorna är uppe på väggarna och lite sådant..

Jag och min mor på bilden inte så lika men snälla är vi. Jag är mer lik min far, inte bara till utseendet ibland hehe..   Hoppas ni har haft en bra dag <3  

 
 
 
 

Om mig

Hej på er, jag kände nu efter ett år att ja skulle gå in och börja bli aktiv här på min blogg. Jag är en tjej på 18 år som bor i en liten håla som heter Floby. Håller på med körkort och pluggar i Falköping på Ållebergsgymnasiet. Går andra året på handel- och administrationsprogrammet. Bor fortfarande hemma då med min mor och far. Min storasyster heter Johanna och sen har ja en bror som heter Oskar. Är en go och bra tjej med ett roligt humör. Kommer göra inlägg så ofta ja hinner :) Önska mig lycka till <3

RSS 2.0